вівторок, 26 липня 2016 р.

Працевлаштування Андрія Ткаченка

      Історія хлопця, про якого далі буде йти мова, вже з’являлась на шпальтах нашої районної газети. Його приклад змусив багатьох замислитись над власним життям, можливо, виявити нові пріоритети.

Андрій зліва
Андрій справа
      Нагадаємо, що житель с. Дослідного Андрій Ткаченко трохи більше півроку тому пережив страшну трагедію, в результаті якої втратив ноги. Але він не опустив руки і, перебуваючи в Українському науково-дослідному інституті протезування, протезобудування та відновлення працездатності, почав активно займатись спортом і незабаром виборов на змаганнях в Молдові призові місця.
      20.07. хлопець прийшов на особистий прийом до голови райдержадміністрації з метою отримання допомоги в працевлаштуванні на підприємство державної форми власності. Так як це було б бонусом в отриманні сучасних зручних протезів. На місці були проведені консультації з представниками управління праці та соціального захисту населення та районного центру зайнятості.
      26.07 у Андрія почався перший робочий день в ДП «ДГ «Красноградське», с.Дослідне. Він щиро вдячний керівництву КРДА, районному центру зайнятості та керівнику підприємства ДП «ДГ «Красноградське» Кобосу І. О. за активне сприяння у вирішенні його проблеми. На питання щодо планів на майбутнє жартує, що хоче навчитись «крутити вертухи» (прийом з кікбоксингу).
      «Які плани? Хочу жити повноцінним життям, отримувати від нього максимум емоцій та позитиву. Дякую Богу, що світ не без добрих людей, що здатні допомогти в цьому», - говорить Андрій.

1 коментар:

  1. Наконец-то руководство делает что-то для людей! Тем более для инвалидов.

    ВідповістиВидалити