понеділок, 25 липня 2016 р.

Літня оздоровча кампанія дітей

      Непроста ситуація, яка склалась нещодавно в районі щодо "невдалого" відпочинку дітей, стурбувала багатьох батьків та представників громади. Насамперед вирішенням цього питання зайнявся голова райдержадміністрації Є.Третяков. 
     Про службове правопорушення стало відомо 21.07. 22.07 за  розпорядженням голови КРДА була створена компетентна комісія, в звязку з даним правопорушенням проводиться службове розслідування по факту притягнення посадових осіб до адміністративної відповідальності. Ведеться співпраця з правоохоронними органами.
  25.07 за ініціативи голови райдержадміністрації була організована зустріч батьків з завідувачем сектору молоді та спорту Сиплатовою О.О. та директором Молодіжного центру Телевною Н.Б..Серед присутніх також були: голова райдержадміністрації Євген Третяков, перший заступник голови РДА Валерій Кицюк, голова районної ради Володимир Птишник та міський голова Володимир Максим.
   25.07 Телевна Н.Б. звільнена з посади директора Молодіжного центру сектору молоді та спорту РДА. 
     На сьогоднішній день ситуація контролюється відповідними структурами.

4 коментарі:

  1. Молодец Евгений Андреевич!Долой этих аферистов.

    ВідповістиВидалити
  2. А "главный паровозик" остался на месте, как бы ни при чём. Сиплатова, как соучастник постоянных афер МЦ, так называемая "крыша зла", должна уйти первой!!! Отсиделась до недавнего, когда было жареным запахло, притихла... а теперь опять в фаворе! Мало на неё жалоб?.. Уберите её, поменяется многое. Возьмите в команду альтернативно мыслящего молодого человека! И начните работу сектора в новом формате. ВЫ, Евгений Андреевич, можете. КТО, как не ВЫ, сломает заплесневелые стереотипы, и "для молодёжи и спорта" даст глоток свежего воздуха?..

    ВідповістиВидалити
  3. Якщо Сіплатова не знала, що діти поїхали без проплати перебування в таборі, тоді який вона керівник сектору? А знала і при цьому не підняла тривогу раніше, значить, і сама в долі. Які ще можут бути варіанти?

    ВідповістиВидалити
  4. Такие аферы без покровительства Сиплатовой невозможны.Если она не будет уволена и не понесет наказания вместе со своей подругой Телесной Н.Б.,значит в держадминистрации кто то еще имел долю в этих сферах и не желает что-то менять.Решения головы держадминистрации по этому вопросу покажет красноградцам действительно он хочет навести порядок хотя бы у себя под носом или это пустые слова

    ВідповістиВидалити