четвер, 14 липня 2016 р.

Виїзний прийом в Петрівській сільській раді

       13.07 Є.Третяков провів прийом громадян в Петрівській сільській раді. Серед присутніх був також перший заступник голови райдержадміністрації В. Кицюк та голова Петрівської сільської ради А. Бакай.
       Серед питань, що турбують громадян, першочерговим виступило питання про відшкодування збитків від ТОВ АФ "Піщанська", внаслідок дій якої була вражена і пошкоджена значна частина урожаю місцевих жителів. З цією проблемою зіткнулась не одна сільська рада району. Для її вирішення представники громади повинні написати колективне звернення з підписами осіб, урожай яких був вражений. В районі створена комісія, яка вже працює: виїжджає на місця, перевіряє і фіксує межі та масштаби збитків.
        Наступні питання стосувались матеріальної допомоги в будівництві дзвінниці Петрівського храму, ремонту даху сільського будинку культури, налагодження системи електропостачання в бібліотеці с. Балки та ін.
        Всі звернення були розглянуті і взяті на контроль. Більшість питань були вирішені на місці шляхом надання відповідних консультацій, інші були направлені в відповідні структури для подальшого розгляду.



Немає коментарів:

Дописати коментар