четвер, 27 липня 2017 р.

Задоволені діти та приємно вражені батьки...

Зараз кінець липня, у самому розпалі сезон відпочинку. Багато дітей відправляються у літні оздоровчі табори. От і сьгоднішній день не став виключенням.
Особливо важливим і корисним є організований віпочинок у оздоровчих таборах для дітей пільгової категорії.

Отож сьогодні 27 липня відбувся виїзд 33-х дітей пільгової категорії до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Альбатрос", який знаходиться у с. Рибаківка, Якимівського району, Миколаївської області.
Діти були відпрвлені на відпочинок згідно з Програмою оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 - 2017 роки. Путівки були придбані за рахунок коштів районного бюджету.

Очільник району Євген Третяков є небайдужим до долі дітей пільгової категорії.

"Повноцінний фізичний і емоційний відпочинок - важлива складова оздоровлення, яке діти можуть отримати саме в оздоровчих таборах та таборах відпочинку... Діти - наше майбутнє, тож ми повинні завжди піклуватися про них... ", - зауважив Євген Андрійович.

Керівник району надав автортранспорт, а саме автобус, тож діти мали безкоштовний проїзд до закладу оздоровлення та відпочинку "Альбатрос".

Сектор молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації разом з батьками дітей виносить подяку голові Красноградської райдержадміністрації Євгену Андрійовичу Третякову за сприяння у виділенні автотранспорту та надану можливість безкоштовного проїзду дітям пільгової категорії до дитячого закладу відпочинку та оздоровлення.


Автор: Анастасія Рябокінь


1 коментар:

  1. Зараз діти їдуть безкоштовно, не платять за дорогу, як це було раніше, роком поспіль, за дорогу брали гроші.А тепер, дякуємо Єагену Андрійовичу, маємо можливість ці кошти дітям в дорогу з собою дати

    ВідповістиВидалити