вівторок, 1 серпня 2017 р.

У Краснограді відбувся Олімпійський день


29 липня 2017 року у  Краснограді відбувся Олімпійський день. Відкриття свята розпочалося  урочистостями на міській зоні відпочинку.

Незважаючи на несприятливі погодні умови і періодичний сильний дощ, всі змагання були проведені до кінця і пройшли на високому рівні. Учасники змагань продемонстрували свою силу, спритність, винахідливість та кмітливість у різних видах спорту. 

Змагання з п’яти видів спорту пройшли по п’яти локаціях: з пляжного волейболу та пляжного футболу – на зоні відпочинку, зі стрітболу – на майданчику зі штучним покриттям біля Молодіжного центру, з настільного тенісу – в спортивному залі технікуму механізації сільського господарства ім. Ф.Я.Тимошенка, з більярду – в спортивному клубі «Олімп». 

У змаганнях з пляжного волейболу взяли участь 8 команд. 1 місце посіла команда «УГВ Сервіс» у складі Юрія Гнідого та Руслана Федоренка, 2 місце – команда «Електробур» у складі Михайла Кишковарова та Андрія Бовди, 3 місце – команда «Промінь-1» у складі Дениса Лукашука та Віталія Сітяєва.

У змаганнях з пляжного футболу взяло участь 5 комад. 1 місце посіла команда «Піщанський стиль» (с. Піщанка), 2 місце – ФК «Олімпік» (с. Наталине), 3 місце – ФК «Цукровик»            (с. Ланна). Кращим бомбардиром визнаний Павло Четверіков ( ФК «Піщанський стиль»), кращим воротарем – Дмитро Карпов (ФК «Олімпік»).

У стрітболі боролися 8 команд. Переможцями стала команда «Лавар Болл Тім» у складі Іллі Кондренка, Олександра Скубрія та Евгена Щербини, 2 місце посіла команда «Баклажани» у складі Артема Філіпчука, Дмитра Колтунова та Владислава Акіншина. Бронзовими призерами стала команда «Снікерс» у складі Антона Безуглого, Егора Гугленка та Микити Вшивкова.

У змаганнях з настільного тенісу взяло участь 15 чоловік із Красноградського та Сахновщинського району. 1 місце виборов гість із Сахновщини Микола Волошин. 2 місце у нашого земляка Володимира Бондаря. 3 місце також у спортсмена із Сахновщини Сергія Панасенка.

Змагання з більярду проходили серед спортсменів районного відділення «Інваспорт» у спортивному клубі «Олімп». Взяло участь 9 спортсменів. 1-ше місце завоював  Сергій Деркач,  2-ге – Сергій Пономарьов, 3-тє – Марат Хайруллін.
 
О 18.45 по вулиці Більовській стартував Олімпійський забіг на 1500 м.


Нагородження переможців та закриття Олімпійського дня відбулося о 19.00 в районному Будинку культури. Дипломи Красноградської районної державної адміністрації, кубки та медалі переможцям і призерам змагань вручали радник голови районної державної адміністрації Валерій Кицюк та завідувач сектору молоді та спорту Оксана Веклич

З вітальними словами виступив радник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк. Він подякував жителям району, які ведуть здоровий спосіб життя, показуючи власним прикладом дітям та учнівській молоді вміння активно відпочивати та загартовувати не тільки тіло, але й характер.

Учасникам Олімпійського дня було вручено Сертифікати Міжнародного Олімпійського комітету за підписами Президента МОК Томаса Баха та Президента НОК України Сергія Бубки, дипломи НОК України, футболки, значки, ручки та щоденники з олімпійською символікою, які були надані Відділенням НОК України в Харківській області під керівництвом Христоєва Віктора Анатолійовича. 
 
На початку урочистої частини закриття перших на Красноградщині Олімпійських змагань в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня було запалено Олімпійський вогонь, право внести який надано Майстру спорту Міжнародного класу з регбілінгу, Чемпіону Європи з регбіліг-9, найкращому гравцю Національної збірної команди України «Легіон-8» Євгенію Трусову.

Спортсменам було подаровано концертну програму за участю акробатичного дуету з             м. Харкова у складі фіналістки конкурсу «Україна має таланти» Марії Шевченко та її партнера Андрія Білака, номер з халахупами за участю артистки Українського Державного цирку Олени Грищенко та виступи місцевих солістів Сергія Білика, Анжели Манучарян та Оксани Єрмолової. Порадували глядачів виступи команди черліденгу Молодіжного центру під керівництвом Ірини Павлової.

Сектор молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації спільно з Молодіжним центром та учасники Олімпійського дня висловлюють щиру вдячність за підтримку та допомогу в організації свята голові Красноградської районної державної адміністрації  Євгену Третякову та заслуженому працівнику фізичної культури та спорту, голові відділення НОК України в Харківській області  Віктору Христоєву.

Немає коментарів:

Дописати коментар