вівторок, 22 серпня 2017 р.

З Днем Державного Прапора!


23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора. На велелюдних зібраннях по всій країні урочисто піднімають жовто-блакитні стяги, що гордо майоріють в небі і нагадують нам, що ми є діти України. Це свято обїєднує багато поколінь. Воно є даниною поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях.

Як любо милуватись пшеничною нивою, що золотом переливається під життєдайним світилом... А потім звести очі вище і поринути душею у небесну блакить... Ці почуття переживав, мабуть, кожен українець. Адже наша земля багата такими краєвидами, характерними і символічними у відтворенні того, що є нашим найбільшим багатством. Безсумнівно, саме тому український народ вирішив увічнити цю милу серцю картину, зобразивши жовтий і блакитний колір на Державному Прапорі України.

Дорогі земляки, прийміть щирі вітання з нагоди цього світлого дня! Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Будьмо патріотами, любімо і поважаймо наш рідний край! Зичу доброго здоров'я, благополуччя, миру і щастя кожній родині! Зі святом!

З повагою Євген Третяков, 
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар