понеділок, 21 серпня 2017 р.

Відбувся VIII Кубок пам'яті Героя України І.М. Гулого з пляжного волейболу


20 серпня у с. Кобзівка відбувся VIII Кубок пам'яті Героя України І.М. Гулого з пляжного волейболу, приурочений до 26-ї річниці незалежності України. Він проходив на двох волейбольних майданчиках на території сільського ставка. Це місце вже традиційно збирає всіх любителів волейболу, а організатори завжди докладають максимум зусиль, аби у всіх присутніх був піднесений настрій та приємні враження від спортивного заходу.

У заганнях взяли участь 17 команд, серед яких були представники не лише міста Краснограда і Красноградського району, а й спортсмени з Кегичівського району та міста Лозова.

Гаряче було не лише від сонця - градус підвищувався в результаті запеклої боротьби команд-учасників. У таку спеку гравцям і вболівальникам особливо смакувало морозиво від голови райдержадміністрації Євгена Третякова.

У фіналі на волейбольному майданчику зустрілись команда "Промінь-3", с. Кобзівка та "Електробур", м. Красноград. Перемогу у протистоянні та звання золотого призера Кубку виборола команда "Промінь -3" у складі Федоренка Руслана та Дерев'янка Ігоря.

Срібним призером змагань відповідно став красноградський "Електробур" (Кишковаров Михайло та Бовда Андрій). 

Бронзу отримала команда "Інтер" з міста Лозова, у складі Шавченка Володимира та Даднєва Кувата.
 

Кращим гравцем Кубку визнали Кишковарова Михайла, команда "Електробур". Спортсмену було приємно отримати нагороду з рук очільника району. 

Євген Третяков вручив переможцям кубки, медалі, дипломи та грошові винагороди. Всі інші учасники змагань отримали подяки за участь. 

Виснажені, але задоволені учасники, а також ті, хто протягом всього дня підтримував їх, ввечері зібрались дружною компанією за спільним столом з щедрими пригощаннями від ПАОП "Промінь". Там вони могли поділитись враженнями, привітати переможців, а також згадати того, чиє ім'я носить Кубок - видатного земляка, чесного хлібороба, справжнього патріота рідного краю, який присвятив своє життя справі його розвитку, - Героя України І.М. Гулого.

Немає коментарів:

Дописати коментар