неділю, 13 серпня 2017 р.

Відбувся перший Кубок Красноградського району з пляжного волейболу

Минулої суботи, 12 серпня, на двох волейбольних майданчиках біля водойми села Кобзівка сектор молоді та спорту райдержадміністрації за підтримки голови РДА Євгена Третякова та ПАОП «Промінь» організували змагання з пляжного волейболу. Відкриваючи турнір, Є.Третяков висловив задоволення від того, що цей вид спорту з кожним роком набуває популярності й побажав перемогти найсильнішим. Принагідно він повідомив, що біля Молодіжного центру в Краснограді невдовзі облаштують новий волейбольний майданчик.

Слід зазначити, що пляжний волейбол поширений серед місцевих мешканців. Тож серед восьми команд, які виборювали почесний трофей, дві — кобзівські. Долю випробовувала й одна жіноча пара з м. Краснограда. Решта спортсменів представляла села Лукашівку та Зоряне, а також місто. У результаті запеклої боротьбі під палючим сонцем Кубок завоювали господарі турніру. «Промінь-1» у складі Сітяєва Віталія та Лукашука Дениса не залишили жодних шансів суперникам. Цього разу фортуна не полишала кобзівців. На другому місці опинився «Промінь-2» — Гета Сергій та Мирончук Андрій. Команда «Газовик» (Михайло Кишковаров та Гнідий Юрій) посіла третю сходинку п’єдесталу.
 
Переможці і призери отримали дипломи та медалі. Статуеткою «Кращий гравець» нагороджено Сергія Гету. Жіночу команду «Джим-Рекс» (Сімагуліна Оксана та Резніченко Олена) також відзначено заохочувальними дипломами.

Суддівство забезпечили головний арбітр Анатолій Безродний та суддя Олег Азман, секретар змагань — Василь Красюк.

Традиційно ПАОП «Промінь» почастував усіх смачною юшкою, польовою кашею й іншими смаколиками.

Та на цьому організатори турніру не спиняються. Уже наступної неділі до Кобзівки запрошують на відкритий Кубок пам’яті Героя України І. М. Гулого. 
 
Джерело: http://visti-krasnograd.net/

Немає коментарів:

Дописати коментар