середу, 30 серпня 2017 р.

На Красноградщині відбулась серпнева педагогічна конференція

Минають останні дні літа, надворі стає прохолодніше - все свідчить про те, що дуже скоро гучні звуки шкільного дзвоника покличуть за парти відпочилих, засмаглих та спраглих до отримання нових знань і відкриття незвіданих таємниць школяриків. І знову запанує творча, наполеглива, нелегка праця, спрямована на розвивиток нашого майбутнього, найціннішого скарбу для кожного з нас – дітей.

Новий навчальний рік завжди починається першого вересня. А для освітян Красноградського району вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році відбулась 30 серпня в  Будинку техніки. Напередодні свята Першого дзвоника педагогічні працівники  збираються разом, аби підвести підсумки минулого, взявши із нього найкращий досвід, найкращі досягнення, визначити плани роботи на новий навчальний рік, обмінятись думками та враженнями з колегами.
 
У конференції взяли участь делегації освітян загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, а також спеціально запрошені гості, серед яких був голова РДА Євген Третяков. Очільник району переймається питаннями розвитку освіти в районі і визначає їх пріоритетними у своїй роботі.

Щирими оплесками, квітами та подарунками вітали присутні молодих спеціалістів, які цього року поповнили ряди педагогів Красноградщини. Багато теплих слів прозвучало і на адресу педагогів, які досягли пенсійного віку, віддавши все своє свідоме життя професії вчитель.

Звертаючись до тих, хто обрав життєвий шлях просвітництва, Євген Третяков щиро подякував їм  за нелегку працю, за постійну роботу над собою та небайдужість. Також він відзначив сумлінну працю представників закладів освіти району щодо підготовки до навчального року. Маючи обмежені ресурси, вони доклали максимум зусиль, шукали додаткові можливості, щоб підготуватись до початку освітнього процесу на відмінно.  

"Ми сьогодні часто говоримо про нову українську школу. І кожен з нас усвідомлює, що її новизна буде полягати не в заново пофарбованих стінах, чи нових меблях. Вона відкриє принципово нові можливості для розвитку сильної особистості та виховання справжньої Людини. Побудова саме такої школи - це наша спільна мета, досягнення якої, я впевнений, нам під силу", - підкреслив у своєму виступі керівник району.

Традиційно під час конференції очільник району нагородив колективи навчальних закладів за найкращу підготовку до нового навчального року та реалізацію завдань сучасної державної політики у галузі освіти Грамотами Красноградської районної державної адміністрації та грошовими винагородами. 

Нехай новий навчальний рік стане роком нових надбань та досягнень, дасть поштовх до великих звершень кожному з нас. Не забуваймо, що вчитись ніколи не пізно. Нам зараз це просто необхідно: навчитись підтримувати одне одного, бути сильними та терплячими, поважати і любити свою Батьківщину і чесно працювати заради благополуччя наших дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар