понеділок, 21 серпня 2017 р.

У Харкові відбувся міський марафон

Днями у м. Харкові відбувся масштабний міський марафон, що був присвячений 26-й річниці незалежності України. Голова Харківської ОДА Юлія Світлична разом зі спортивними харків'янами та гостями міста пробігла дистанцію 10 км.

У марафоні взяла участь спеціаліст Молодіжного центру Красноградської РДА, учасниця МГО "Ми молоді" Ірина Іванова. Марафон на 10 км - це не така легка дистанція, але Ірина подолала цей шлях на "відмінно".

ХХХІІ Міжнародний легкоатлетичний марафон традиційно пройшов у Харкові напередодні Дня Незалежності України, Дня Державного прапора та Дня міста. У забігу взяли участь усі охочі - від дітей до людей у ​​віці 60 і старше. Єдиною обов'язковою умовою для тих, хто зважився бігти на дистанції 3 і 10 км, став дозвіл лікаря на участь у змаганнях. Позмагатися в марафоні (42 км 195 м) і напівмарафоні (21 км 97 м) могли спортсмени від 18 років і старше, які мають допуск відповідного медичного закладу.

Маршрут марафону пройшов центром Харкова - стартували й фінішували спортсмени на стадіоні «Динамо», пробігши вулицями Динамівська, Сумська та Бєлгородське шосе.

Немає коментарів:

Дописати коментар