середу, 18 квітня 2018 р.

Очільник району Євген Третяков відвідав показ фільму про харківських учасників Революції Гідності

18 квітня 2018 року у приміщенні ЗОШ №1 ім. О.І. Копиленка на прохання Громадської ради при Харківській ОДА відбувся показ документального фільму Володимира Чистиліна «Герої не вмирають».

На перегляд фільму були запрошені педагоги та лідери учнівського самоврядування Красноградського району.

Фільм розповідає про життя активістів Євгена Котляра, Влада Зубенка та Юрія Паращука, а також про їх дії під час київського Майдану. Особистості загиблих розкриваються під час інтерв’ю з їх друзями та родичами, а також харків’янами, які так само брали участь в тодішніх подіях.
"Мета цього фільму – показати харківський Євромайдан і показати наших Героїв Небесної Сотні, трьох харків’ян – Влада Зубенка, Євгена Котляра, Юрія Паращука. Це історія про життя, про смерть, про віру, про жертовність, про кохання, про прагнення свободи. Нам хотілося показати живих людей. Не таких монументальних, забронзовілих, а такими якими вони були, яких ми знали. Це хроніка. Це інтерв’ю. Це фільм-нерв. Фільм-емоція", – розповів продюсер фільму Володимир Чистилін.

В свою чергу, звертаючись до присутніх на показі фільму, голова Красноградської РДА Євген Третяков закликав не залишатись байдужими, замислитись, як жити далі, не звинувачувати інших в усіх негараздах. Насамперед, потрібно діяти, починаючи з себе, будувати нову систему цінностей.

Показ фільму «Герої не вмирають» буде продовжуватися у всіх навчальних закладах Красноградського району.

Немає коментарів:

Дописати коментар