вівторок, 24 квітня 2018 р.

Нові можливості для випускників загальноосвітніх навчальних закладів Красноградщини

Керівник району Євген Третяков переймається питаннями освіти і створює необхідні умови для реалізації потенціалу молоді, їх розвитку та самоствердження. Часто після закінчення школи юнацтво задається важливим питанням вибору майбутньої професії, справи, яка визначатиме подальший життєвий шлях. 

23 квітня голова райдержадміністрації поспілкувався з директором ДП "Красноградське лісове господарство" Олександром Болтушкіним щодо навчання абітурієнтів з Красноградського району за рахунок підприємства з подальшим їх працевлаштуванням за цільовим направленням і відпрацюванням протягом трьох років у рамках відповідного контракту. 

Зокрема, підприємство пропонує отримання вищої освіти в ХНАУ ім. В.В. Докучаєва та Харківській державній зооветеринарній академії за спеціальностями, що забезпечують функціонування лісової галузі. 

За словами директора Олександра Болтушкіна, в цьому році підприємство готове профінансувати навчання близько десяти студентів. Очільник району наголосив, що це мають  бути, передусім, представники пільгових категорій. 

Наразі планується відповідна профорієнтаційна робота серед випускників  навчальних закладів району для реалізації даної ініціативи.

"Сподіваюсь, ця можливість стане стимулом для випускників, допоможе їм знайти своє покликання і стане підгрунтям для їх професійного становлення", - говорить Євген Андрійович.

За додатковою інформацією звертатись за тел. : 7-19-43

Немає коментарів:

Дописати коментар