вівторок, 24 квітня 2018 р.

Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС

24 квітня в Красноградській райдержадміністрації був проведений круглий стіл на тему:  "Актуальні питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи". Участь у заході взяли: перший заступник голови РДА Валерій Кицюк, працівники підрозділів райдержадміністрації, закладів медицини, представники соціальних служб району та органів місцевого самоврядування. 

Під час засідання обговорили та вирішили в межах компетенції основні актуальні питання соціального захисту відповідної категорії громадян. 

"26 квітня 2018 року виповнюється 32 роки з моменту аварії на Чорнобильській електростанції. І як би нам не хотілося стерти з пам'яті це страшне слово - Чорнобиль, воно завжди нагадує нам про питання, які необхідно вирішувати. Це і надання пільг, виплата компенсацій, проблеми пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, поліпшення житлово-побутових умов та чимало інших нагальних питань. Безумовно, ніякі пільги і компенсації не повернуть здоров'я, не полегшать біль від втрати рідних та близьких, але ми намагаємось зробити все можливе для того, щоб ваше життя стало кращим", - підкреслив у своєму виступі Валерій Семенович.

Немає коментарів:

Дописати коментар