пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

Багата талантами земля Красноградщини

Справжній талант – це унікальний дар, даний людині Богом чи успадкований від батьків. Та все ж немає неталановитих людей, потрібно тільки вчасно виявити і розвинути обдарування. І тоді неодмінно людина почуватиметься щасливою. 

Обдаровані діти та молодь нашого району заполонили зал Будинку техніки 5 квітня, аби поділитись своїми талантами, які роблять їх щасливими, з глядачами та членами журі районного етапу фестивалю української культури "Харківський обласний творчий фестиваль "Молоді таланти Харківщини".

Традиційно організатором відбіркового туру фестивалю виступив Молодіжний центр сектору молоді та спорту за підтримки очільника району Євгена Третякова та спонсорської допомоги Благодійного Фонду імені Героя України І.М. Гулого, кафе "Піца" та СБОК "Зорянське". 
 
Учні місцевих шкіл і вихованці позашкільних навчальних закладів, студенти та молодь Красноградщини змагалися у вокальному та хореографічному мистецтві, оригінальному та вокально-інструментальному жанрах і в номінації «Напрямки сучасних субкультур». Усього в конкурсній програмі було представлено кілька десятків творчих номерів. 
Хто гідний іти далі, вирішувало почесне журі з м. Харкова - заслужена артистка України, солістка Харківського академічного театру опери та балету ім. Миколи Васильовича Лисенка, доцент кафедри сольного співу Харківського національного університету ім. Івана Петровича Котляревського Олена Старікова; засновник та генеральний директор міжнародного проекту-мережі фестивалів «ЄвропіанФест» Кухніна Рашель; викладач-хореограф вищої категорії Харківського вищого коледжу мистецтв, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів Наталія Добролюбова; керівник фестивалю, начальник відділу організації дозвілля і масових заходів Харківського обласного центру молоді Григорій Панайотов
 
Дійство подарувало присутнім незабутні емоції та справжню естетичну насолоду.  Кожен учасник відкрив загалу свій безцінний дар – музику, пісню, танець, а ще доброзичливість у серці та бажання творити.
Після виступів своїми враженнями від заходу поділились  гості з Харкова. Вони відзначили високий рівень організації та неперевершену підготовку учасників. Також голова громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації Олексій Курцев нагородив Євгена Третякова грамотою за вагомий внесок у розвиток державної молодіжної політики та сприяння національно-патріотичному вихованню молоді. 
У свою чергу, керівник району звернувся до  молоді та дітей, які віртуозно демонстрували свій хист та уміння, зі щирими словами привітань,  нагородив дипломами і вручив приємні подарунки від БФ імені Героя України І.М. Гулого. "Талант починається із захоплення, певного душевного переконання. Нехай же вас ніколи не покидає віра у ваші особливі здібності. А натхнення для цього прийде від чистих помислів, світлих намірів і твердої рішучості", - підкреслив у своєму виступі Євген Андрійович.

чистих помислів, світлих намірів і твердої рішучості.

Скопійовано із сайту "Uatvory" http://www.uatvory.ru/2016/12/tvir-na-temy-takanovutumu-narodjuyutsia-chy-stayut-z-chasom.html
чистих помислів, світлих намірів і твердої рішучості.

Скопійовано із сайту "Uatvory" http://www.uatvory.ru/2016/12/tvir-na-temy-takanovutumu-narodjuyutsia-chy-stayut-z-chasom.html

Немає коментарів:

Дописати коментар