пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Стрілки Красноградщини вибороли третє місце на Відкритому чемпіонаті ТСО України зі стрільби

19-22 липня 2018 року спортсмени Красноградщини представили Харківську область на Відкритому чемпіонаті ТСО України зі стрільби з пневматичної зброї серед дорослих, який відбувся на базі підприємства "Обласний стрілецько-спортивний клуб" Чернігівської обласної організації ТСО України.

Протягом трьох днів 38 спортсменів із восьми областей України: Чернігівської, Київської, Харківської, Донецької, Черкаської, Миколаївської, Сумської та Тернопільської, змагались у вправах зі стрільби з пневматичної гвинтівки (ГП-4) та пневматичного пістолета (ПП-2). В кожної команди – своя стратегія й свої мотиви до перемоги.


Команду Хакрівської області представили красноградські стрілки - Микола Бортник, Антон Бортник, Іванютіна Тетяна та Аліна Рогіз, які беруть участь у таких змаганнях не один рік поспіль. 

У підсумку наші «снайпери» успішно виступили і посіли почесне загальнокомандне третє місце. Друге місце посіли спортсмени Київської області, а спортсмени Чернігівщини були кращими у стрільбі і вибороли перше загальнокомандне місце. 

Очільник району Євген Третяков пишається досягненнями  спортсменів та бажає нашим стрілкам влучності й на наступних змаганнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар