понеділок, 2 липня 2018 р.

Юлія Світлична передала громаді Красноградщини новий пожежний автомобіль

Сучасна машина вміщує 9 тонн води, тоді як старі автомобілі розраховані на 2 тонни.

«В Україні таких машин - одиниці, і одна з них - у Краснограді. Сподіваюся, він добре послужить красноградським рятувальникам, адже життя і здоров’я людей - найголовніше», - підкреслила голова ХОДА, передаючи ключі від автомобіля керівнику Красноградського районного відділу ГУ ДСНС у Харківській області.

Загалом протягом останнього часу, завдяки бюджетній децентралізації, за кошти місцевого бюджету для району було закуплено багато нової комунальної техніки. Зокрема, було придбано вантажопасажирський автомобіль для оперативного перевезення аварійно-ремонтної бригади ККП «Водоканал», екскаватор для риття траншей під нові трубопроводи і виконання ремонтних робіт на водопровідних та каналізаційних мережах, мулосос для вивезення рідких побутових відходів та прочищення каналізаційних мереж, автоцистерну для пожежної частини, автопідіймач для підйому на висоту до 18 м робочих з матеріалами та інструментом при виконанні ремонтних, будівельно-монтажних та інших видів робіт. Також було закуплено дорожню машину для утримання та обслуговування дорожнього полотна, два сміттєвози та трактор для виконання різних робіт.

Перебуваючи в районі з робочою поїздкою, Юлія Світлична також привітала жителів Красноградщини з Днем молоді з головної святкової сцени міста. Вона запевнила громаду, що район, який активно розвивається, і надалі матиме підтримку обласної влади.

«Буде продовжено ремонт центральної районної лікарні, в цьому році завершимо будівництво ФОКу. Ремонтуватимо й надалі об’єкти ЖКГ, гуманітарної сфери. Будемо освітлювати вулиці як у Краснограді, так і по району. В цьому році виділили додаткові кошти на ремонти доріг. Будемо підтримувати район та робити все, щоб Харківщина була найкращою», - сказала голова ХОДА.

http://kharkivoda.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар