понеділок, 29 жовтня 2018 р.

У Красноградському районі в 2018 році реалізовано та реалізується 89 проектів на загальну суму 133,2 млн.грн.

Про це наголосив завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ігор Овчаренко під час апаратної наради, яка сьогодні відбулась у райдержадміністрації за участі голови - Євгена Третякова.

Це об’єкти сфери охорони здоров’я, освіти, заклади культури, ЖКГ, ремонт та утримання доріг, освітлення вулиць в рамках проекту «Енергія світла» тощо.

Визначною подією для красноградців є будівництво багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи, загальною вартістю 21,9 млн.грн., завершення робіт якого заплановано на грудень поточного року.

Наразі триває капітальний ремонт – зовнішнє утеплення 3-х корпусів Красноградської ЦРЛ на загальну суму понад 8 млн.грн. Триває підготовча робота по будівництву амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в с. Миколо-Комишувата та с. Петрівка, загальною вартістю 13,6 млн.грн.

Перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк зазначив, що сьогодні влада відкрита до співпраці з громадськістю, всіма громадськими організаціями, з усіма керівниками структурних підрозділів, установ та організацій, які налаштовані працювати на розвиток Красноградського району, тож всі ініціативи та конструктивні плани на 2019 рік будуть підтримані.

Немає коментарів:

Дописати коментар