пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

ЄВГЕН ТРЕТЯКОВ : "Наше спільне завдання займатися розвитком агропромислового комплексу району, регіону та країни в цілому."

Наголосив у спілкуванні із кращими представниками аграрної ниви регіону очільник району.

11 жовтня Євген Третяков взяв участь в урочистому відкритті міжнародної виставки і форуму Agroport East Kharkiv 2018. Цей рік для заходу є ювілейним. У Харківській області він проводиться п'ятий рік поспіль. 

Перший заступик голови ХОДА Марк Беккер привітав учасників заходу від імені керівника області Юлії Світличної.

«Харківська облдержадміністрація приділяє величезну увагу розвитку агропромислового комплексу. Це очевидно, оскільки третина валової продукції, яка виробляється в області, припадає на сільське господарство. За підсумками дев'яти місяців регіон отримав індекси валової продукції сільського господарства понад 103%. Цього не було протягом семи місяців. І ми дякуємо всім аграріям Харківщини, Слобожанщини за їх самовіддану працю. Крім того, в рослинництві ми досягли індексу 104%», - розповів Марк Беккер.
Він також зазначив, що вперше за сім місяців у регіоні зріс індекс виробництва валової продукції тваринництва - він склав понад 100%.

«Це, знову ж таки, результат роботи наших аграріїв. Я глибоко переконаний, що саме тваринництво здатне вивести Україну на більш високий рівень виробництва продукції - з доданою вартістю», - сказав Марк Беккер.

У заході взяв участь і заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремет.

На "Агропорті" були присутні представники агробізнесу не тільки з Харківщини, а й інших регіонів. У рамках заходу відбудулись панельні дискусії на тему продовольчої безпеки для східних регіонів та розвитку виробництва органічної продукції.

На урочистій церемонії нагородження було відзначено ПАОП "Промінь" та нагороджено дипломом партнера в номінації "Кращі в агробізнесі" 2018.

"Приємно, що ми одні із кращих. Продувжуємо працювати на результат! Слобожаншина має великий аграрний потенціал. Підводячи підсумки року, маємо якісні показники...", -  говорить Євген Третяков.

Немає коментарів:

Дописати коментар