понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Красноградському НВК №3 - 100 років

Днями у Будинку техніка радо зустрічали гостей, випускників, ветеранів педагогічної праці та всіх бажаючих, котрі розділили радість із нагоди святкування вікового ювілею Красноградського НВК № 3.

У вітальному слові голова районної державної адміністрації Євген Третяков зазначив: “За 100 років стіни будівлі бачили і горе, і радість, і війну, і відбудову… Історія школи краплиною влилася в історію міста" - "Сьогодні ж заклад осучаснюється. В перспективі плануємо будівництво спортзалу та їдальні." , - наголосив він у промові.

Для багатьох учнів і вчителів ця школа стала не просто місцем навчання та роботи, а стала всім життям. 

Також Євген Третяков  побажав процвітання закладу ще багато сторіч, щоб вчителі продовжували плекати випускників, які прославляють та несуть прапор пам’яті про школу через все своє життя. "Бажаю всім вам синього птаха – птаха, що приносить щастя. Бажаю добра, здоров’я, миру та злагоди, процвітання та розвитку!” – наголосив очільник району вітаючи всіх тих, хто мав та має відношення до історії школи.

Під час урочистості грамотами Красноградської районної державної адміністрації та цінними подарунками від Євгена Третякова за багаторічну сумлінну працю, високу професійну компетентність, значний особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди сторіччя закладу було нагороджено одних із кращих вчителів закладу.

У святкові хвилини лунало чимало щедрих привітань-побажань, розповідей-спогадів випускників про шкільні роки, а також слова глибокої пошани та подяки вчителям за мудрість, настанови, міцні знання. Діти та педагоги подарували запрошеним цікаві номери художньої самодіяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар