неділю, 14 жовтня 2018 р.

Привітання з Днем захисника України


               Шановні земляки!

14 жовтня вся країна відзначає одразу три свята  світлий День святої Покрови Пречистої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України!

Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. День Покрови Пресвятої Богородиці – свято, що знайшло своє продовження в часи Запорізької Січі, як захист Українського козацтва. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею.

Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак – це не той, хто одягнений у шаровари. Козак – це перш за все, воїн за духом, який воюватиме тільки за одну річ – за свободу!

Також 14 жовтня ми відзначаємо свято мужніх чоловіків, захисників України. Це свято вважається досить новим, але зберігає в собі історію багатьох століть.

Тож з нагоди Дня захисника України прийміть мої щирі вітання. Ви носите високе звання. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Щиро бажаю вам, щоб Божа Мати завжди охороняла і берегла вас від бід, ворогів і ударів долі. Міцного здоров'я вам, щастя, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!
Зі святом!
 
З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар