вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Перспективи розвитку ринку праці району та напрямки співпраці Державної служби зайнятості з Наталинською ОТГ обговорили на круглому столі

29 жовтня поточного року у залі семінарів Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку ринку праці Красноградського району. Основні напрямки співпраці Державної служби зайнятості з Наталинською об’єднаною територіальною громадою щодо підвищення рівня зайнятості населення».

У засіданні взяв участь заступник директора Харківського обласного центру зайнятості Анатолій Толстих, який проінформував присутніх про результати роботи служби зайнятості Харківщини, зокрема про навчання безробітних у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, про стан реалізації пілотного проекту «Рука допомоги», про співпрацю з роботодавцями та донесенню послуг служби зайнятості до мешканців об’єднаних територіальних громад.

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валерія Кицюка учасники круглого столу обговорили основні питання щодо перспектив розвитку ринку праці в Красноградському районі, зокрема більш детально зупинилися на перспективах, які відкриваються перед ОТГ.

Так, директор Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Ірина Петрикіна презентувала основні напрямки співпраці Державної служби зайнятості з об’єднаною територіальною громадою щодо підвищення рівня зайнятості населення та проінформувала про старт нового проекту з переміщення бізнесу з міста в село. Харківський обласний центр зайнятості виступив ініціатором нової програми по створенню робочих місць на території об’єднаних територіальних громад.

Про стан виконання заходів Програми зайнятості населення Харківської області на території Красноградського району проінформувала начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар.

Наталинський сільський голова Віолета Боровська проінформувала про зайнятість населення по Наталинській ОТГ.

За результатами роботи круглого столу було прийнято рішення про необхідність проведення паспортизації ОТГ, дослідження інвестиційної привабливості об’єктів ОТГ та їх фотографування, а також дослідження стану трудових ресурсів на внутрішньому ринку праці населених пунктів, що входять до складу ОТГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар