понеділок, 17 грудня 2018 р.

Підприємствами житлово-комунальної галузі та дорожнього господарства протягом 2018 року освоєно коштів на суму понад 55 млн. грн

Про це доповів головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Дмитро Чигринець на щотижневій апаратній нараді у райдержадміністрації. Головував на апаратній нараді перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк, який зазначив, що наразі одним з головним пріоритетів у сфері ЖКГ на майбутні роки є реалізація заходів згідно розробленої схеми перспективного розвитку системи водопостачання відповідних населених пунктів Красноградського району.

Доповідач проінформував, що завдяки пріоритетним напрямкам розвитку галузі ЖКГ в районі реалізується 3 проекти, фінансування яких здійснювалось з обласного бюджету, на загальну суму 10,6 млн.грн.:
технічно переоснащили електричну мережу та вуличне освітлення по вул. Бєльовська, вартість робіт становила 899 тис.грн.;
триває реконструкція каналізаційно-насосних станцій №2 і №6 по вул. Копиленка та вул. 19 Вересня в м. Краснограді. Обсяги фінансування становили 3,9 млн.грн. та 5,4 млн.грн. відповідно.

Окремим фінансовим інструментом державної підтримки на місцях є субвенція з Державного бюджету, за рахунок якої в районі на дорогах загального користування фактично виконано робіт на загальну суму понад 8 млн.грн. Виконання робіт з ліквідації аварійної ямковості становить 4,8 млн.грн.:

– по державних дорогах – 2,2 тис.м² ямкового ремонту на суму 1,3 млн.грн.;

– по місцевих дорогах – 6,6 тис. м² ямкового ремонту на суму 3,5 млн.грн.

За рахунок субвенції з обласного бюджету відповідно затвердженого переліку об’єктів поточного та середнього ремонту вулиць і доріг у населених пунктах, що перебувають у комунальній власності, проведено ремонтні роботи по 11-ти дорогам комунальної власності в 10-ти населених пунктах району на суму 2,9 млн.грн. Додатково замовником ремонту доріг до села Берестовенька та на Дослідну станцію, виступила облдержадміністрація, загальна вартість робіт склала понад 8 млн.грн.

У 2018 році місцевими радами здійснювалось фінансування робіт по поточному ремонту вулиць і доріг комунальної власності на загальну суму майже 10 млн.грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар