понеділок, 17 грудня 2018 р.

У районі відбувся фестиваль КВК

Минулого тижня у районному Будинку культури, за ініціативи голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова, відбувся фестиваль КВК, в якому взяли участь команди вишів міста: "Тет-а-тет", "Плюс-Мінус", "Наша вулиця" та "Час пік". 

Євген Третяков був головою журі.

Фестиваль мав благодійний характер, адже усі кошти, які вилучили за білети, були передані мешканці міста Ірині Шолік, яка має ваду слуху і потребує операції. 

Всі команди демонстрували гарну підготовку та якісний гумор. Глядачі отримали масу позитиву від жартів та насміялися від душі.

"Обожнюю такі заходи і недаремно їх ініціюю та підтримую, адже саме вони створюють позитивну атмосферу і дають можливість поринути у гумор, відволіктися та просто гарно провести час..." - наголосив Євген Третяков.

Учасникам фестивалю очільник району побажав удачі та отримати максимум задоволення від ігор.

Окремим сюрпризом для глядачів став виступ команди з Харкова " Моя любимая команда", яка дарувала гарний настрій, чудові жарти і море позитиву.

По завершенню відбулася урочиста церемонія нагородження учасників фестивалю та визначення кращого гравця КВК, яким став Павло Дьолог.


Жодну команду не лишили без уваги. Всі отримали дипломи, кубки та подарунки. 

Свої враження від ігор висловила і засновник Благодійного Фонду ім. Героя України І.М. Гулого Галина Третякова, яка потім взяла участь у нагородженні учасників.

Фестиваль відбувся за підтримки Благодійного Фонду ім. Героя України І.М. Гулого. Організатором виступив сектор молоді та спорту Красноградської РДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар