суботу, 22 грудня 2018 р.

Питання організації громадських робіт у 2019 році обговорили у райдержадміністрації

21 грудня 2018 року під головуванням першого заступника голови Красноградської районної державної адміністрації Валерія Кицюка відбулося засідання круглого столу на тему: «Основні напрямки співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування зі службою зайнятості щодо організації та проведення громадських робіт у 2019 році». 

Учасники круглого столу обговорили питання організації громадських робіт в 2019 році та запровадження заходів правового режиму воєнного стану.

У засіданні взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Красноградської РДА Світлана Гонтар, яка доповіла про стан виконання Програми зайнятості району, заступник директора Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості О. Табачник, міський та сільські голови.

Метою зустрічі було визначення основних принципів організації громадських робіт в наступному році. Пріоритетними видами громадських робіт визнано види соціальної спрямованості, з переважним співфінансуванням 60% за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового соціально страхування на випадок безробіття.

Також були проаналізовані шляхи виконання завдань, визначених листом Державної служби зайнятості від 13.12.2018 №33/01/7157-18 «Про запровадження заходів правового режиму воєнного стану» для подальшого інформування Міністерства соціальної політики України. У ході зустрічі обговорили заходи запровадження трудової повинності для працездатних осіб, не залучених до роботи в оборонній сфері та сфері забезпечення життєдіяльності населення, співвиконавцем яких є державна служба зайнятості.

Немає коментарів:

Дописати коментар