пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Євген Третяков привітав дітей Красноградщини з Днем Святого Миколая

День Святого Миколая - перше із плеяди найочікуваніших зимових свят всіх дітей. Свято, коли мрії здійснюються.

І от, 19 грудня, голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков відвідав навчальні заклади району та привітав дітлахів зі святом.

Першим закладом став Наталинський НВК. Очільник району привітав малечу та вручив корзину солодощів. В свою чергу, дітлахи радували присутніх віршами та танцювальними постановками. Користуючись нагодою, Євген Третяков оглянув молодшу групу.

Наступним закладом став Петрівський НВК, в якому відбулося урочисте відкриття додаткової дошкільної групи. Євген Третяков подарував малечі іграшки, на які вони чекали. 

Також голова райдержадміністрації завітав до Красноградського ДНЗ №5.

Цьогоріч навчальний заклад був учасником обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Здобувши перемогу, було придбано сучасний спортивний майданчик, футбольні ворота, уклали штучне покриття та гумові бігові дорожки.

Євген Третяков привітав всіх зі святом та вручив  сертифікат на придбання мебліів для закладу.

З нагоди відкриття нового спортивного майданчика, діти підготували для гостей яскраве свято та долучили дорослих до зимових олімпійських ігор.

Очільник району не оминув увагою у святковий день вихованців дошкільного підрозділу Піщанського НВК та Реабілітаційного центру.

День насичений та чудовий. Чарівність його у дитячих очах, які горять вогником щирості, щастя та бажання, щоб всі мрії здійснювалися.

"Подарунок - це наші діти. А діти - це головне у житті. Тож бажаю здоров'я, радості та тепла. Нехай діти будуть щасливі." - наголосив Євген Третяков.

Завершенням святкового дня стала двгоочікувана подія - засяяла головна ялинка Красноградщини.

Символічно, вже третій рік поспіль, відкривають її у День Святого Миколая. В святкуванні взяли участь і діти і дорослі.

Офіційно з початком новорічних святкувань мешканців та гостей міста привітав Євген Третяков.

На площі зібралось чимало дорослих і дітей. Всі, незважаючи на холод, мали гарний настрій, гомоніли, посміхалися, співали та танцювали!

Кульмінацією урочистостей став хоровод навколо новорічної ялинки.

Немає коментарів:

Дописати коментар