пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, колеги! 

Щиро вітаю Вас із професійним святом!  Лише завдяки співпраці й довірі між представниками органів державного управління та народними обранцями можливо досягти процвітання Красноградщини та благополуччя її мешканців. 

Майбутнє держави та наших громадян неможливе без розвитку місцевого самоврядування, яке відіграє  важливу роль у демократизації суспільства та робить все задля  забезпечення належних умов проживання своїх мешканців та розвитку громад.

Сьогодні, завдяки реформі децентралізації,  у районі вже рік існує спроможна Наталинська об'єднана територіальна громада, яка успішно працює та втілює у життя сміливі проекти, не залишаючи без уваги кожен населений пункт, розвиваючи інфраструктуру  та створюючи всі необхідні умови для своїх мешканців.

Зараз нелегкий для країни час, але я впевнений, що всі негаразди ми здолаємо та будемо й надалі працювати, розвивати громади та робити все можливе, щоб  Україна була успішною, правовою, європейською та демократичною державою. 

Бажаю всім здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою, незгасанної енергії та натхнення кожен день працювати для людей  і відстоювати їх інтереси!

Зі святом Вас, шановні друзі!

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар