суботу, 8 грудня 2018 р.

У районі відзначили День місцевого самоврядування

7 грудня в Будинку техніка відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Багатолюддя, море квітів, теплі усмішки, піднесений настрій, сердечні поздоровлення та святковий концерт. Така атмосфера панувала в залі.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.

Вітали винуватців свята голова райдержадміністрації Євген Третяков та почесні гості. 

Зокрема, у своєму вітальному слові очілник району зазначив: "Попри існуючі труднощі наш район має відповідний рівень економічних і соціальних показників. Сьогодні, завдяки реформі децентралізації, у районі вже рік існує спроможна Наталинська об'єднана територіальна громада, яка успішно працює та втілює у життя сміливі проекти, не залишаючи без уваги кожен населений пункт, розвиваючи інфраструктуру та створюючи всі необхідні умови для своїх мешканців. Зараз нелегкий для країни час, але я впевнений, що всі негаразди ми здолаємо та будемо й надалі працювати, розвивати громади та робити все можливе, щоб Україна була успішною, правовою, європейською та демократичною державою."
За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, високий рівень професійності, активну участь у громадському житті району та з нагоди Дня місцевого самоврядування багатьом вручено Почесні грамоти.

«Найкращим закладом освіти Красноградського району» у 2018 році визначено Піщанський навчально-виховний комплекс (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Вже стало традицією напередодні професійного свята підводити підсумки діяльності сільських рад щодо реалізації ними власних та делегованих повноважень по забезпеченню соціально-економічного та культурного розвитку територіальних громад, виконанню місцевих бюджетів. Так, у 2018 році у районному конкурсі «Краща рада району» визначені переможці: 

1.Кирилівська сільська рада  -Найкраща рада Красноградщини з питань підтримки та збереження медичних закладів; 

2.Хрестищенська сільська рада - Найактивніша рада Красноградщини з питань підтримки та збереження медичних закладів; 

3.Іванівська сільська рада - Найактивніша рада Красноградщини з питань підтримки та збереження закладів освіти; 

4.Мартинівська сільська рада - Найкраща рада Красноградщини з підтримки та розвитку культури; 

5.Зорянська сільська рада - Найактивніша рада Красноградщини з підтримки та розвитку культури; 

6.Наталинська сільська рада - Найкраща рада Красноградщини з питань розвитку спорту та підтримки молоді, із питань формування та виконання місцевого бюджету; 

7.Соснівська сільська рада - Найактивніша рада Красноградщини з питань виконання делегованих повноважень;
8. Красноградська міська рада - Найкраща сільська рада Красноградщини з питань соціального захисту населення; 

9.Володимирівська сільська рада - Найактивніша сільська рада Красноградщини з питань соціального захисту населення;

10. Миколо-Комишуватська сільська рада - Найкраща рада Красноградщини з питань благоустрою населених пунктів; 

11. Петрівська сільська рада - Найактивніша рада Красноградщини з питань благоустрою населених пунктів. 

Почесне І місце в конкурсі «Краща рада району» посіла Піщанська сільська рада, яка нагороджується перехідним вимпелом районної ради та районної державної адміністрації та відзнакою «Найкраща рада Красноградщини з питань реалізації повноважень органу місцевого самоврядування у 2018 році».

По завершенню урочистої частини на всіх чекав святковий концерт. Вітальна програма супроводжувалась чудовими номерами, підготовленими працівниками районного Будинку культури. Також винуватців свята вітав колектив Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю.

Немає коментарів:

Дописати коментар