понеділок, 1 серпня 2016 р.

На 3-му мікрорайоні завершено монтаж мережі вуличного освітлення


       29 липня працівники комбінату комунальних підприємств установили останні з  передбачених проектом зовнішні світильники та підключили їх до системи електропостачання. Відтепер територію житлового масиву будуть освітлювати більше 30 ліхтарів із енергоощадними лампами.

- Опори для вуличних світильників тут були встановлені ще на початку 90-х, проте тільки зараз з’явилася можливість освітити цей густонаселений район нашого міста, – повідомив у розмові з кореспондентом газети заступник директора  ККП Олександр Машко, з яким зустрілися на місці проведення робіт. – Уперше за багато років міськрада затвердила окрему Програму розвитку та покращення стану освітлення м. Краснограда й передбачила відповідне фінансування. Це дозволило спрацювати на результат.
      О. Машко відзначив, що всі необхідні роботи комунальники здійснили своїми силами. Над монтажем і підключенням мережі працювали фактично втрьох – електрик Віктор Коновалов, водій автовишки Володимир Ткач і він. Це дозволило значно зекономити бюджетні кошти, адже ймовірні підрядники просили за свої послуги майже втричі більше.
Мешканці мікрорайону вже встигли оцінити старання працівників ККП.
- На мікрорайоні мешкаю близько двох десятиліть, – розповіла Надія Олександрівна з будинку № 20. – У нас установку світильників завершили раніше, то я навіть здивувалася, коли два дні тому поруч із нашою багатоповерхівкою ввімкнули світло. Якби ще освітили територію біля дитсадка № 18! Хоча й за те що тепер маємо, велике спасибі!
      Привід для радості невдовзі матимуть й мешканці ще одного району Краснограда, який ми звикли називати «низовкою». За словами О. Машка, тут незабаром змонтують мережу вуличного освітлення, що налічуватиме 61 світильник.

Немає коментарів:

Дописати коментар