четвер, 11 серпня 2016 р.

Боротьба зі стихійною торгівлею продовжується


     На сьогоднішній день торгівля на привокзальній площі не припиняється. Це змушує керівництво міста та району вжити термінових заходів. З цією метою міська рада направила листа дирекції Південної залізниці з проханням посприяти у вирішенні даної проблеми, так як це, в першу чергу, в інтересах керівництва залізничного вокзалу. Адже прилегла територія, на якій проводиться несанкціонована торгівля знаходиться в підпорядкуванні Південної залізниці і призначена вона для під’їзду важкої техніки під час виконання ремонтних робіт. Через загромадження проїжджої частини та безконтрольний рух автомобілів цей процес ускладнюється, а також з’являється загроза здоров’ю та життю людей.  Керівництво залізничного вокзалу прийняло рішення: у разі виявлення торгівлі попереджати порушників порядку по гучномовцю, а в разі нереагування викликати представників правоохоронних органів з подальшим притягненням до адміністративної відповідальності. Слід зазначити, що висадка і посадка пасажирів маршрутного транспорту буде тепер здійснюватись на території «старого кругу».
      Керівництво райдержадміністрації та міської ради звертається до приватних підприємців та реалізаторів м'ясо-молочної продукції «стихійного ринку» з проханням припинення несанкціонованого збуту товарів та розгляду можливості торгівлі продукцією в місцях спеціально відведених для цього, а саме: на Красноградському ринку з дотриманням всіх санітарних норм та оплатою податку.
    Шановні жителі міста та району, купуючи м'ясо-молочні продукти, які продаються і зберігаються без дотримання належних умов, ви ризикуєте власним здоров’ям та здоров’ям членів ваших сімей. Зверніть увагу на підприємців, які торгують даною продукцією відповідно існуючим нормам. Не будьте байдужі до випадків адміністративних порушень. Перемогти стихійну торгівлю можна лише припинивши її підтримувати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар