четвер, 25 серпня 2016 р.

Як Красноградщина відзначила День Державного Прапора України


       Урочистості в нашому місті 23 серпня розпочалися з підняття Державного Прапора України. Чимало красноградців зібралися на Центральній площі міста. Вишикувалися старшокласники навчальних закладів. На імпровізовану сцену піднялися керівники району й міста. Звучать слова:
—Державний Прапор України внести!
Кілька хвилин — і учасник антитерористичної операції Віталій Соловей піднімає стяг високо в небо. Площею лине Державний Гімн України.
—Для мене було великою честю сьогодні піднімати це синьо-жовте знамено в нашому місті, — сказав згодом В. Соловей. — Знаю, яке значення має прапор для всіх, хто вже понад два роки захищає незалежність країни на Сході, ризикує життям заради відновлення спокою у нашому спільному домі.
Присутніх зі святом вітав голова районної державної адміністрації Євген Третяков.
— Один із головних символів нашої держави синьо-жовтого кольору. Він об’єднує найважливіше: безхмарне небо і лани достиглого хліба. Саме прапор є уособленням свободи, сили і єднання нашого народу. Тільки разом ми здатні перебороти всі труднощі та повернути мир на українську землю.
Про готовність молоді змінити на краще навколишній світ говорила і студентка коледжу КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» облради Ілона Шевченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар