вівторок, 8 травня 2018 р.

Відкрито додаткові 2 групи у дошкільному підрозділі Піщанського НВК



Одним з основних векторів розвитку системи освіти району є розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Декілька років поспіль продовжується робота щодо збільшення кількості груп на базі функціонуючих дошкільних навчальних та на базі НВК.Одним з таких закладів є Піщанський НВК, де закінчено капітальний ремонт. За сприяння ООН ЮНІСЕФ замінено підлогу та двері, обладнано 2 групові кімнати, 2 спальні кімнати, музичну залу, санітарні кімнати, медичний кабінет та сучасний харчоблок, зроблено освітлення. Оновлено фасад приміщення , капітально відремонтовано туалетні кімнати для 2 груп із санітарно-технічним обладнанням.

Це дало можливість створити додаткових 40 місць для забезпечення дошкільною освітою дітей від 3 до 6 років.


Всього на ремонтні роботи ООН ЮНІСЕФ витрачено 70743,92 USD

Представництво ООН ЮНІСЕФ дбає також про часткову поставку меблів та обладнання для дошкільних навчальних закладів. Силами цієї організації частково закуплено меблі та матеріали для творчості малюків.
На зміцнення матеріально – технічної бази закладу ООН ЮНІСЕФ витрачено 178182,00 грн.

За рахунок місцевої влади зроблено системи водовідведення та водопроводу, електромонтажні роботи.

Сільською радою для зміцнення матеріально- технічної бази та оснащення всім відповідним інвентарем для групових приміщень , харчоблоку, рекреацій , пусконалагоджувальних робіт виділено кошти в сумі – 907732,00
рахунок фонду ООН ЮНІСЕФ та субвенції Піщанської сільської ради заклад забезпечений сучасними меблями, обладнанням та інвентарем.
8 травня на урочистому заході з нагоди відкриття додаткових груп у дошкільному підрозділі Піщанського НВК  очільник району Євген Третяков привітав всіх присутніх із цією чудовою подією, на яку довго чекали.  " У переддень свята - Дня Перемоги, ми маємо ще одну перемогу у районі! Приємно, адже ми зустрічаємо новий етап життя. Діти - це головне, це наше майбутнє! Тепер вони мають сучасний заклад, із сучасним ремонтом та меблями. Піщанка розвивається і це ми можемо бачити вже сьогодні, адже даний дитячий садок має по-справжньому європейський рівень. Далі - більше!" - говорить Євген Андрійович.

До привітань долучилась й дружина керманича району, засновник Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І. М. Галина Третякова, яка вручила закладу сертифікат на придбання дитячих іграшок.

Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар