пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Страртувала робота комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Красноградського району

Недуга близької людини — нелегке випробування для сім’ї хворого. А що робити, коли хвороба страшна, і на лікування необхідні великі кошти. На жаль, українські реалії такі, що пацієнт, який стикається з онкологічним діагнозом, змушений думати не тільки про те, як успішно побороти хворобу, а й про те, звідки взяти на це гроші. 

Ініційована очільником району Євгеном Третяковим програма по наданню одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Красноградського району у разі тривалої хвороби або оперативного лікування  (за зверненням) стала значним кроком вперед для підтримки онкохворих мешканців Красноградщини.

3 травня у Красноградській районній державній адміністрації  під головуванням першого заступника Валерія Кицюка відбулось перше засідання комісії, на якій було розглянуто 4 заяви від громадян, які надійшли до голови райдержадміністрації Євгена Третякова щодо надання одноразової допомоги на лікування.

В результаті  членами комісії було прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги онкохворим на лікування на загальну суму 60 000 грн.

Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар