четвер, 31 травня 2018 р.

Літня школа безпеки «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

31 травня на майданчику біля Центральної районної бібліотеки відбувся захід у формі квесту, літня школа безпеки «Запобігти! Врятувати! Допомогти!», що супроводжувався розважальною програмою за участю аніматорів.

У заході було задіяно близько 100 учнів молодших класів: ЗССО № 1 ім. О.І. Копиленка (50 чол.), Красноградський багатопрофільний ліцей (50 чол.).

Голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков привітав учнів з наступаючим сятом - Днем захисту дітей та побажав гарного настрою і цікавого квесту. А головне - закріпити знання з основ безпеки життєдіяльності.

Основними локаціями квесту були: демонстрація нового пожежно-рятувального автомобілю, знайомство учасників з роботою рятувальників Державної пожежної частини № 43 Красноградського районного відділу Державної Служби з Надзвичайних Ситуацій; демонстрація патрульного автомобілю поліції, знайомство учасників з роботою поліцейських (Красноградський районний відділ Національної поліції України); демонстрація автомобілю екстреної медичної допомоги, а також Красноградської районної організації Товариства Червоного Хреста, знайомство учасників з роботою лікарів екстреної медичної служби та волонтерів; проведення вікторин, конкурсів та складання «Великої Книги Безпеки».

Основною метою проведення заходу стало укріплення знань дітей щодо основ безпеки життєдіяльності та правильних дій в умовах небезпеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар