вівторок, 29 травня 2018 р.

"Крапелька" відзначила 30-річчя творчої діяльності

Зразковому танцювальному колективу районного Будинку культури виповнилося 30 років. Святковий концерт пройшов із аншлагом у РБК, 26 травня. Як завжди, юні танцюристи порадували глядачів яскравим дійством.
Наразі у “Крапельці” мистецтво танцю опановують 100 дітей у шести різних вікових групах. Їхнім видовищним виступам на сцені передує велика праця у тренувальному класі. Безмінним керівником колективу упродовж трьох десятиліть є його засновниця, балетмейстер Ірина Пилипенко. У постановці номерів їй допомагають хореограф Алла Кравченко та концертмейстери Галина Бондаренко та Ліза Сургай.
Під час концертної програми глядачі мали нагоду не тільки насолодитися красивими хореографічними постановками, а й зазирнути за лаштунки підготовчого процесу. Їм запропонували переглянути короткометражний відеоролик із життя “крапельок”.

Під час звітного концерту очільник району Євген Третяков пивітав колектив "Крапельки".         "Хочу подякувати всім керівникам танцювального колективу за невтомну працю у вихованні цвіту нації, розвитку молодого покоління Красноградщини! За 30 років своєї праці і таланту ви виховали не одне покоління та чималу кількість чудових вихованців. А це нелегко! Тож бажаю вам довгих років танцювального життя! Подальшого процвітання! Щастя, здоров’я, невичерпної енергії та успіхів! Наснаги вам та здійснення всіх намічених планів!", – побажав Євген Андрійович.

Традиційно на свято без подарунків не ходять, тож очільник району за багатосумлінну працю та високий професіоналізм нагородив грамотою Красноградської районної державної адміністрації керівника колективу Ірину Пилипенко, а також вручив подарунковий сертифікат на придбання танцювальних костюмів.

Благодійний фонд імені Героя України Гулого І.М., засновник Галина Третякова, також долучився до привітань колективу "Крапелька".

http://visti-krasnograd.net/
Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар