пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Привітання зі святом Останнього дзвоника

Від щирого серця вітаю всіх вас – учнів, випускників, вчителів та батьків Красноградського району із закінченням навчального року, з Днем останнього дзвоника та початком літнього відпочинку!
Останній дзвоник для багатьох з вас – це старт літніх канікул. Тож нехай вони будуть незабутніми та цікавими. Використайте цей час з користю і насолоджуйтесь прекрасним періодом дитинства та юності. 
Перед вами, дорогі випускники, відкриваються безмежні перспективи і можливості. Повірте, все у ваших руках. Дуже важливо зараз правильно зробити вибір, якій професії присвятити життя, прислухайтесь до свого серця та поклику душі. Тож бажаю вам успіхів, добра та знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. 
Усім вчителям та батькам бажаю завжди відчували радість та заслужену гордість за невтомну працю у вихованні дітей. Невичерпної наснаги вам, здоров’я, щастя та творчого піднесення. Залишайтеся щирими та мрійте. Нехай енергія та оптимізм завжди будуть вашими постійними супутниками. Зі святом! 
З повагою Є. Третяков, 
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар