суботу, 5 травня 2018 р.

З турботою про кожного...

Наближається особливий день – 9 травня. День, що увійшов в історію, як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на планеті, в якій брали участь наші діди, прадіди, батьки та матері. День, який змушує нас згадати історію, замислитись над сьогоденням і майбутнім...

На Красноградщині є люди, які брали безпосередню участь у бойових діях тієї далекої та жорсткої війни, які пройшли усі тяжкі випробування і попри все вижили. На жаль, щороку безпосередніх учасників Другої світової стає все менше. У Краснградському районі їх залишилося 19. Тож нині як ніколи особливо важливо приділяти їм увагу та піклування.

Вже третій рік поспіль, завдяки ініціативі голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова, була започаткована чудова традиція – напередодні свята відвідувати ветеранів та вручати їм подарунки.

Цей рік не став виключенням. Очільник району Євген Третяков та перший заступник голови Валерій Кицюк відвідали кожного ветерана особисто, привітали з Днем перемоги та вручили вітальні листівки, квіти, матеріальну допомогу та продуктові набори від ПАОП "Промінь".

"...Це лише маленька частина того, що для них можливо зробити... Їх залишилося зовсім мало...Ціною власного життя вони вибороли нам наше майбутнє і цей величний подвиг важко переоцінити...Тому надзвичайно важливо приділяти їм належну увагу!", - зауважив Євген Андрійович.

До привітань долучились також й активісти партії "Солідарність" та учасники МГО "Ми молоді!"

Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар