пʼятницю, 25 травня 2018 р.

На Красноградщині пролунав останній дзвоник

У п’ятницю, 25-го травня у всіх загальноосвітніх школах Карасноградського району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2017-2018 навчального року всім школярам. 

На святкових лінійках панувала особлива, сповнена приємниних емоцій атмосфера. Квіти, дитячі посмішки, зворушені батьки, вчительське настановче слово й сльози в очах випускників.

Цьогоріч очільник району Євген Третяков побував на святі у Красноградській гімназії "Гранд" та  привітав учнів, випускників, учителів та батьків із завершенням навчального року і початком літнього відпочинку. Випускникам побажав знайти свою стжежину та не боятися труднощів, побажав щасливої долі та вагомих успіхів. А також  висловив вдячність за натхненну і самовіддану працю вчителям, теплом душі яких твориться майбутнє нашої країни.

Цього дня в освітніх закладах були вручені нагороди багатьом учням району, які впродовж навчального року відмінно навчалися, брали участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах.






Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар