вівторок, 20 вересня 2016 р.

Кубок поїхав у Зоряне

У неділю, 18 вересня, на стадіоні «Ювілейний» відбувся фінальний матч Кубка Красноградського району з футболу між командами ФК «Авангард» с. Зоряне та ФК «Олімпік» с. Наталине.

Відкриваючи змагання, очільник райдержадміністрації, голова районної федерації футболу Євген Третяков привітав присутніх із цим спортивним святом і побажав перемоги обом збірним. Приїхав на цей захід і голова обласної ради Сергій Чернов. Він переконаний, що на Красноградщині слід відродити добрі футбольні традиції і повернути глядачів на стадіони. До цих вітань приєдналися і голова районної ради Володимир Птишник та міський голова Володимир Максим.

Із перших хвилин матчу ініціативу захопили гравці команди «Авангард». На п’ятнадцятій хвилині гол у ворота суперників забив з правого флангу Олександр Казаков. Так і завершився перший тайм. Глядачі сподівалися, що друга половина гри буде більш результативною та динамічною.

Та суперники шукали слабкі місця в обороні іншої команди. Невдовзі Сергій Новіков скористався вдалим моментом і влучно пробив. Рахунок став 2:0 на користь «Авангарду». Фінальний свисток арбітра Олександра Шатохіна сповістив про завершення поєдинку найсильніших команд

Захід завершився приємною процедурою — Є. Третяков вручив переможцям Кубок району з футболу, медалі та грошову премію.
 DSC05112

Немає коментарів:

Дописати коментар