середу, 28 вересня 2016 р.

Великий Слобожанський ярмарок 2016

         На Харківщині пройшов Великий Слобожанський ярмарок. Цього року виробники сільськогосподарської і промислової продукції, майстри народної творчості, фольклорні колективи та численні гості з’їхалися до Харкова, щоб взяти участь у найбільшому в області осінньому ярмарку. Традиції свята торгівлі і народної творчості були закладені ще кілька сот літ тому й відроджені сучасниками в повному обсязі.
         Свято національного колориту й торгівлі мало своїх переможців. Красноградський район продемонстрував себе на високому рівні. В рамках заходу проходили різноманітні конкурси. Слід зазначити, що з чотирьох програмних конкурсів, в трьох Красноградщина зайняла почесні призові місця: ІІ місце в параді арт-інсталяцій «Натюрморт осені», ІІ місце у дефіле учасниць «Слобожанська краса», ІІІ місце у номінації «Краща художньо-декоративна експозиція та презентація району».
          Є. Третяков зазначив, що таких високих результатів Красноградський район досягнув завдяки спільній та злагодженій праці багатьох людей: «Я дякую всім, хто брав навіть найменшу участь в організації цього дійства. Адже з дрібниць складається ціла картина. Я пишаюсь рівнем підготовки нашого краю.» 






Немає коментарів:

Дописати коментар