вівторок, 13 вересня 2016 р.

Швидше, вище, сильніше!

У районі відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Кожний із тих, хто минулого понеділка прийшов до районного Будинку культури, може похвалитися і вагомими особистими здобутками, і вмінням працювати в команді. Велику плеяду спортсменів, тренерів, учителів фізичного виховання навчальних закладів зі святом вітали голова районної державної адміністрації Євген Третяков, голова районної ради Володимир Птишник, перший заступник міського голови Григорій Кревсун, завідувач методичного центру відділу освіти РДА Марина Бешенко, головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Юрій Скубрій.

Днями моя донька-другокласниця повідомила, що хоче займатися футболом, — зазначив очільник району Євген Третяков. — І це зрозуміло, адже в гімназії «Гранд» сильні команди і дівчат, і хлопців у цьому виді спорту. Дуже важливо, щоб і діти, і дорослі самостійно вирішували, чим хочуть займатися. Тоді вони обов’язково досягнуть успіху!

— Хочеться побажати всім присутнім, аби девіз «Швидше, вище, сильніше» для кожного з них став визначальним не лише у спорті, а й у житті. Тоді успішними будуть усі їхні справи, — наголосив голова районної ради Володимир Птишник.

Наш район має добрі традиції практично в усіх видах спорту. Справу своїх старших товаришів успішно продовжує юне покоління. Аби активне дозвілля було доступнішим для звичайних громадян, передбачається відкриття двох багатофункціональних майданчиків — біля ДЮСШ та на 3-му мікрорайоні. Реалізується і мрія багатьох красноградців про спортивно-оздоровчий комплекс у нашому місті. На це будівництво вже виділено кошти з обласного бюджету, до співфінансування долучається й міська рада.

Цього дня було чимало відзнак, які отримували як імениті майстри, так і наймолодші спортсмени, наставники команд. Про їхні успіхи ви ще обов’язково прочитаєте на шпальтах районної газети «Вісті Красноградщини»!

Немає коментарів:

Дописати коментар