пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

З Днем міста та визволення району від німецько-фашистських загарбників!

В цьому році наше місто відзначає свій 285-й День народження та 73-ю річницю визволення Красноградщини від фашистських загарбників. Це свято є улюбленим для всіх жителів Красноградщини. А особливо для тих, хто по-справжньому любить рідну землю. Адже це край, де кожен пізнав найкращі почуття: безтурботність дитинства, палкість молодості… Тут ми робимо перші кроки, закохуємось, дорослішаємо, вчимось і працюємо. Тут знаходиться найдорожче  для серця місце – батьківський дім.   
Привітання з Днем міста та району – це, насамперед, звернення до кожного жителя: до посивілого воїна, який надав неоціненну допомогу в їх визволенні, до маленького хлопчика –  майбутнього захисника Батьківщини. До молодої дівчини, яка з усмішкою дивиться в майбутнє, до жінки, яка народжує і виховує дітей. До талановитого бізнесмена, чия діяльність допомагає економіці рідного краю рости вгору. Це звернення до спортсменів, науковців, митців, поетів, які прославляють Красноградщину, а також до простих трударів, без яких не було б найбільших перемог. Це свято не стільки міста та району, скільки їх мешканців, кожен з яких - це безцінний подарунок для Батьківщини, незалежно від віку, статі, національності та віросповідання.
Тож, користуючись нагодою, бажаю процвітання рідному краю та його мешканцям. Нехай в кожному домі панує мир, добро та любов!
З повагою Є. ТРЕТЯКОВ,
голова райдержадміністрації. 

Немає коментарів:

Дописати коментар