вівторок, 20 вересня 2016 р.

У Краснограді відбулися дводенні змагання з мотокросу

IMG_0849IMG_1416IMG_0788IMG_1406Упродовж двох днів — 17-18 вересня — у Хомутовському парку любителі мотокросу спостерігали за видовищними перегонами спортсменів, які виборювали відразу декілька кубків. Очевидно, мотокросмени з різних куточків України прагнули показати найкращі результати в VII етапі Кубка ФМСУ, Зональному Кубку (Східний регіон) та Кубку пам’яті В. Гусєва. Директором змагань був син відомого спортсмена Олег Гусєв. Відбувся турнір під патронатом голови райдержадміністрації Євгена Третякова та міської ради.

Слід зазначити, що цьогоріч виповнюється сорок років красноградській трасі. За словами ветерана мотоспорту Анатолія Кохтенка, на цьому спортивному об’єкті він із перших днів його існування. Місцева мототраса відповідає необхідним стандартам. Вона дозволяє гонщикам працювати в усіх швидкісних діапазонах. Сьогодні Анатолій Петрович мріє про те, аби цей вид спорту міцно закріпився в нашому місті. До нинішніх змагань дистанцію мотокросу готував його син — Віталій Кохтенко. Трасою всі учасники перегонів залишилися задоволені.

За підсумком дводенних змагань місцева команда СТК «Техноспорт-Красноград» (керівник Олег Гусєв) показала високий результат. У скарбничці наших мотокросменів чимало призових нагород, які їм особисто вручив голова райдержадміністрації Євген Третяков. Так, Віталій Дронов дебютував у класі «Пітбайк» і відразу здобув «золото» VII етапу Кубка ФМСУ. «Бронзу» в цьому етапі в класі 150 куб. см виборов Олександр Піскунов. У класі до 500 куб. см «Повітря» Зонального кубка (Східний регіон) найвищу сходинку п’єдесталу посів Вадим Семеніхін. Третій результат у класі «Любителі» VII етапу Кубка ФМСУ й Зонального кубка має Євген Зубенко. Максим Кохтенко у класі 50 куб. см у VII етапі Кубка ФМСУ зайняв 4-те місце, а в Кубку Східного регіону — друге.
Завзято боролися наші спортсмени й за Кубок пам’яті В. Гусєва. Зокрема, екіпаж з повітряним охолодженням двигунів у складі Олександра Мазія та Сергія Красовського прийшов першим, а колясочники Андрій Бричко та Євген Юрченко мають другий результат. Валерія Піскунова отримала перше місце серед жінок у цій номінації. Зрештою у командному заліку СТК «Техноспорт-Красноград» посів перше місце в усіх трьох кубках.
 
Джерело: visti-krasnograd.net

Немає коментарів:

Дописати коментар