четвер, 6 жовтня 2016 р.

200 років ХНАУ ім. В.В. Докучаєва


    Голова Красноградської райдержадміністрації відвідав  урочисті заходи, присвячені 200-річчю Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва.  Це один із найстаріших вищих навчальних закладів України із славетними традиціями й історією. Саме тут навчався Герой України І.М. Гулий - дідусь Є. Третякова. В його честь в минулому році в даному виші була відкрита пам’ятна аудиторія. Вона та її  змістовна експозиція слугує студентській молоді, а здобутки Івана Михайловича на трудовій ниві є прикладом і дороговказом для майбутніх аграріїв. 
      "Українська земля – найбільше багатство нашої держави. Вона дає життя всьому сущому, годує нас хлібом… Дуже важливо вміти правильно та раціонально використовувати ці багатства. ХНАУ ім. Докучаєва вже 200 років готує висококваліфіковані кадри, які здатні це робити. Я щиро вітаю педагогічний та студентський склад університету з річницею заснування закладу. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, життя - багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання – успішним", - такими словами привітав Є. Третяков педагогічний та студентський колективи  університету - ювіляра.
         Ректор В.К. Пузік у своєму привітальному слові згадав Є. Третякова і подякував йому за увагу до їх навчального закладу та за участь в його житті.  

Немає коментарів:

Дописати коментар