понеділок, 24 жовтня 2016 р.

IV Міжнародний форум АГРОПОРТ 2016

21 жовтня Є. Третяков відвідав  IV Міжнародний форум AGROPORT 2016, який відбувся в Міжнародному аеропорту «Харків». Цього року форум проходив у двох форматах, що об'єднують Україну – Захід і Схід. Традиційно форум є візитною карткою Міжнародного року зернобобових, оголошеного у всьому світі Всесвітньої продовольчої організацією (FAO).
 
У травні поточного року AGROPORT West з успіхом пройшов у Львові на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Осінній AGROPORT East Kharkiv 2016 пройшов в усталеному форматі конференцій, виставки та демонстраційного показу техніки. Програма форуму складалась  з наступних напрямків:

• 20 жовтня (четвер) – День агробізнесу • 21 жовтня (п'ятниця) – День фермера • 22 жовтня (субота) – День поля

В рамках трьох днів на майданчику харківського аеропорту пройдуть понад 20 профільних конференцій, тематика яких охоплює весь спектр аграрної галузі: від інвестиційної проблематики до використання найсучасніших технологій. 

Міжнародний статус форуму в цьому році підтримується посольствами, консульствами та зарубіжними підприємствами 20 країн-учасників. Форум пройшов за підтримки та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства інфраструктури України та Міністерства охорони здоров'я України, а також Харківської обласної державної адміністрації. Організатором форуму з розвитку фермерства AGROPORT виступає консалтингова компанія Aviabrand.

Немає коментарів:

Дописати коментар