понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Міжнародний економічний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!"

      Голова райдержадміністрайії Є. Третяков був учасником форуму, націленого на розвиток міжнародної економічної інтеграції, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних промислових кластерів, розбудову дієвої системи державно-приватного партнерства, підвищення конкурентоспроможності регіонів, розгляд стратегії реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади в Україні.
      Серед учасників були також Ігор Райнін - Голова Адміністрації Президента України, Степан Кубів - Перший віце-прем`єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України, Юлія Світлична - т.в.о. голови Харківської ОДА, Арсен Аваков - Міністр внутрішніх справ України, Борис Ложкін - секретар Національної інвестиційної ради, Надзвичайні і Повноважні Посли в Україні та ін. 
    В рамках форуму були організовані пленарні засідання та численні панельні дискусії, спікерами на яких були імениті люди в сфері політики та економіки як з України, так і з-за кордону. 
    "Метою цього заходу є налаштування міжнародних економічних зв`язків, що вплинуть в подальшому на динамічний розвиток нашої держави, а також налагодження інвестиційного співробітництва в Харківській області та просування її інтересів за кордоном", - так прокоментував свої враження від форуму Є. Третяков. 






Немає коментарів:

Дописати коментар