середу, 19 жовтня 2016 р.

Найкраще завершення сезону


Футболісти третій рік поспіль змагалися за Кубок пам’яті Героя України Івана Гулого.

Шістнадцятого жовтня на стадіоні селища Дружба дев’ять футбольних команд, серед яких, окрім красноградських, ФК Сахновщинського та Нововодолазького районів «Рубін» і «Станичне» та ФК с. Максимівка Карлівського районів, поборолися за цей почесний трофей.

Перед початком турніру очільник райдержадміністрації, голова Красноградської районної федерації футболу Євген Третяков привітав його учасників і побажав продемонструвати видовищний футбол та дійти до фіналу без втрат.

У відбіркових матчах ФК «Промінь» сел. Дружба та ФК «Олімпік» с. Наталине перемогли команди ФК с. Максимівка та ФК «Промінь» с. Кобзівка з мінімальним рахунком 1:0, футболісти ФК «Джерело» с. Берестовенька забили три м’ячі у ворота ФК «Рубін», а команда ФК «Авангард» перемогла ФК «Станичне» з рахунком 2:0. На шляху до півфіналу футболісти «Олімпіка» за результатами пенальті перемогли спортсменів ФК с. Піщанка — 6:5.

Надзвичайно захопливими були півфінальні матчі, в яких майстернішими і спритнішими виявилися команди ФК «Джерело» та ФК «Авангард», які й зустрілися у визначальному поєдинку.

На початку гри футболісти Зоряного відкрили рахунок, а наприкінці першого тайму красивий гол забили їхні суперники. Незважаючи на неодноразові спроби змінити хід гри, матч завершився з нічийним рахунком. Пробиваючи пенальті, влучнішими були авангардівці, які здобули перемогу з рахунком 5:3. У матчі за третє місце наталинські футболісти загнали у ворота господарів турніру два м’ячі.

Тож переможницею яскравих баталій стала ФК «Авангард», а призерами — ФК «Джерело» та ФК «Олімпік». Вони отримали кубки, грамоти, медалі та грошові винагороди. Без нагород не залишилися й кращі гравці та судді турніру. Футболістів і вболівальників пригощали смачною кашею і гарячим чаєм кухарі ПАОП «Промінь».

Немає коментарів:

Дописати коментар