середу, 12 жовтня 2016 р.

Дорогою ціною...

       Кажуть, війна не закінчується доки живий хоч один її солдат. Ми - останнє покоління, яке може дізнатись про жахи війни 1941-1945  років не лише з книжок та кінофільмів, а й безпосередньо від очевидців та її учасників. І нехай цих сивочолих героїв залишилось дуже мало, час бере своє, але ми не маємо права забувати про їх подвиг.  І коли, якщо не сьогодні, нам цінувати той мир, якого вони досягли надто дорогою ціною?.. Цінувати і стверджувати...
      Є. Третяков, як керівник району, вважає своїм обов`язком приділяти відповідну увагу учасникам бойових дій періоду Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та інвалідам війни Красноградщини. Тому він особисто вручив ветеранам та родичам померлих відзнаки - ювілейні медалі "70 років перемоги над нацизмом" відповідно до Указу Президента України від 29.04.2015 № 249/2015.
      З якою радістю Є. Третякова зустрічали ветерани! Можливо, це один з тих днів, коли вони по-справжньому щасливі. Всі ж останні дні вони знов і знов прокручують в голові страшні події війни. Таке не забувається. Тому пам'ять про війну не повинна обмежуватись святкуванням Дня перемоги. Важливіше «лікувати» хворі серця тих, хто пережив це жахіття, кожного дня по можливості.





Немає коментарів:

Дописати коментар