четвер, 21 вересня 2017 р.

Кубок Красноградщини з футболу -2017 — у спортсменів Піщанки

Напередодні святкування на стадіоні «Ювілейний» проходив фінальний матч Кубка Красноградщини з футболу між командами ФК «Піщанка» та ФК «Авангард» с. Зоряне. Гравці вперше вийшли на поле у супроводі двадцяти п’яти вихованців секції футболу дитячої юнацько-спортивної школи.

Перед початком гри завідувач сектору молоді і спорту РДА Оксана Веклич привітала учасників з виходом до фіналу і побажала їм заслуженої перемоги. В організації матчу активну участь взяли працівники Молодіжного центру.

Суперники зустрічаються  не вперше. Так, минулого року успіх був на боці авангардців. Цього разу в першому таймі вони також домінували на полі. У другій половині гри ініціативу перехопили піщанські футболісти і завершили матч з рахунком 4:1 на свою користь. На грі авнгардівців позначилася втома основних гравців, адже вони багато сил віддали зустрічам на першість району та участі в інших турнірах. Фінальний матч обслуговувала суддійська бригада у складі: Олександр Шатохін — суддя на полі, бокові арбітри Павло Четверяков та Дмитро Ричик.


До речі, футбольний сезон ще не завершується. Залишається провести два тури першості району. Розрив між командами-лідерами незначний і важко зараз сказати, хто стане наступним чемпіоном району. У лідера ФК «Джерело»— 28 очок, у «Олімпіка» та «Авангарда» — по 25, а команди «Променя» та «Зорі» мають по 21 очку. Так що основна інтрига попереду. Яким буде результат — дізнаємося незабаром.

Матеріали районної газети "Вісті Красноградщини"

Немає коментарів:

Дописати коментар