понеділок, 11 вересня 2017 р.

Євген Третяков привітав працівників ГПУ "Шебелинкагазвидобування" з професійним святом

Минулої п'ятниці голова райдержадміністрації Євген Третяков відвідав урочисті збори присвячені Дню працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, які відбулися у Будинку культури ГПУ "Шебелинкагазвидобування" у сел. Донець.

ГПУ «Шебелинкагазвидобування» є одним із найпотужніших газовидобувних підприємств України, яке було засноване 61 рік тому та має славну історію.

Філія тісно співпрацює з БУ "Укрбургаз", що здійснює свою роботу на теренах Красноградського району. І ця співпраця є основою сталого економічного розвитку нашого краю.

 У цей святковий день звучало багато вітальних слів. Великий колектив ГПУ «Шебелинкагазвидобування", відкриваючи урочисте зібрання, привітав директор підприємства Юрій Фесенко, який розповів про здобутки підприємства, визначив завдання на подальшу його діяльність та привітав всіх зі святом.

Очільник району Євген Третяков також привітав шебелинських газовиків з професійним святом та вручив грамоту Красноградської РДА Александрову Олександру Олександровичу. Євген Андрійович відзначив, який значний вклад у енергетичну безпеку держави та її економічний розвиток вносить дане підприємство, а також побажав всьому колективу миру, процвітання, злагоди та благополуччя. Від голови райдержадміністрації всьму колективу з нагоди професійного свята було презентовано корзину квітів.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток газової промисловості Балаклійського району та з нагоди професійного свята - Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України багато працівників ГПУ "Шебелинкагазвидобування" були нагороджені галузевими відзнаками, Почесними грамотами та подяками.

Святковим подарунком для учасників свята стала велика концертна програма, підготовлена талановитим колективом Будинку культури ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар