середу, 20 вересня 2017 р.

Відтепер навчатись у Берестовеньківській ЗОШ І-ІІ ступенів буде ще й смачно!

19 вересня було урочисто відкрито їдальню у Берестовеньківській ЗОШ І-ІІ ступенів після проведеного під час літніх канікул капремонту. На його проведення з районного бюджету виділялись кошти, головним розпорядником яких став голова РДА Євген Третяков, а також були надані субвенції Іванівською сільською радою, за рахунок яких провели оздоблювальні роботи харчоблоку та залу їдальні, закупили і встановили нове кухонне обладнання та меблі.

Символічно відкриття їдальні припало на важливу дату для жителів всього району - День міста та 74-у річницю визволення Красноградщини від німецько-фашистських загарбників. Ця подія засвідчила позитивні процеси, що наразі відбуваються на нашій малій батьківщині, спрямовані на підвищення рівня життя населення і якості надання послуг.

Здоров'я дітей залежить від дотримання багатьох факторів, серед яких важливе місце займає раціональне харчування. Тому правильна організація цього процесу і відповідних умов - одне з пріорітетних завдань для районної влади. За останні 2 роки якісне харчування було забезпечено також у Красноградській ЗОШ № 1 ім. О.І. Копиленка, яка до цього не мала можливості повноцінно харчувати дітей, у зв'язку з відсутністю їдальні. Незабаром розпочнеться також капітальний ремонт харчоблоку Добренського НВК. А в перспективі планується провести такі ж роботи в Красноградському багатопрофільному ліцеї та Красноградському НВК № 2.

Євген Андрійович привітав усю шкільну родину з нагоди відкриття місця, що буде збирати й гуртувати всіх учасників освітянського процесу, аби там вони набирались сил для роботи і навчання. Він безпосередньо контролював процес ремонтних робіт, щоб уже в нинішньому навчальному році дітям було приємно відвідувати шкільну їдальню, а страви, які в ній готуються, були їм ще більше до смаку. Очільник району зробив свій внесок у благоустрій відремонтованого приміщення - подарував чудові кімнатні квіти.

Подія викликала радість у гостей, трудового колективу школи та всієї громади. Однак найбільше втіхи відкриття оновленого приміщення харчоблоку принесло школярам, які вже давно з нетерпінням чекають смачного обіду у красивій їдальні.  

Немає коментарів:

Дописати коментар